Jan Roos weg bij VNL

Nog geen 24 uur nadat bekend werd dat Jan Roos Geenstijl had verlaten voor het ‘fractievoorzitterschap’ van VNL heeft hij die partij alweer verlaten. Vanmorgen zinspeelde Halina Reijn in haar column in het AD al op een overstap van “amoebe Jan Roos naar een functie die meer bij zijn dikke kop past”. Later vandaag plaatste Sylvie Meis op Instagram een sexy foto van haar ex-man Rafael van der Vaart in een innige omhelzing met het voormalig Geenpeil-boegbeeld. Hoewel Roos in eerste instantie via Twitter ontkende bleek vanmiddag dat hij inderdaad VNL heeft verruild voor een, naar eigen zeggen, betere functie.

Contract

Roos liet zojuist telefonisch aan TIJM Magazine weten niet blij te zijn met het uitlekken van dit nieuws: “Ik bedoel: die internetjournalistiek tegenwoordig; allemaal ongelikte beren die maar wat roepen voor een beetje aandacht, met geen greintje ethisch besef. Dat knalt alles maar op internet, zonder te checken en met de meest onmogelijke grove taal en grappen. Ik had daar met VNL snel een einde aan willen maken, maar ze bekijken het allemaal ook maar!”

Joram van Klaveren van VNL zegt het snelle vertrek van Roos te betreuren: “Het streven was om Jan Roos langer aan boord te houden dan Bram Moszkowicz, maar helaas stond Jan erop dat er in zijn contract een clausule werd opgenomen die het hem toestond om VNL te verlaten als er een interessantere uitdaging voorbij zou komen. En dat is nu dus al zeer snel gebeurd.”

UPDATE
Jan Roos nieuwe assistent-bondscoach. Nader nieuws volgt.

Over de auteur: Dagmar Galama

Dagmar Galama (1971) heeft het eigenlijk niet zo op die zogenaamd puntige mini-bio's van één regel

Gepubliceerd door

Dagmar Galama

Dagmar Galama (1971) heeft het eigenlijk niet zo op die zogenaamd puntige mini-bio's van één regel

Een gedachte over “Jan Roos weg bij VNL”

  1. Onder leiding van Jan Roos zal het Nederlands team ongetwijfeld winnen, omdat ze de Grieken zodanig zullen provoceren, dat ze tot de laatste man, inclusief coaches, allemaal met rode kaarten van het veld gestuurd worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *