Schokkende onthulling : astronauten ISS drinken eigen ejaculaat.

NASA logo

Uit gelekte interne rapporten van NASA blijkt dat ruimtevaarders die langdurig in het International Space Station gestationeerd zijn, hun eigen sperma drinken. Een medisch rapport meldt dat tijdens een verblijf van enige maanden in de ruimte het libido geleidelijk afneemt. Maar, volgens het rapport, zijn “astronauten gezonde mannen met gezonde behoeften. Dus er zal regelmatig aan “manual override” gedaan moeten worden.”

 

Vijftig kilometer per uur

Volgens het rapport wordt menselijk sperma geëjaculeerd met een gemiddelde snelheid van zo’n veertien meter per seconde, vijftig kilometer per uur dus, bij normale aardse zwaartekracht.

Astronauten hebben echter door schade en schande ontdekt, dat de intensiteit van hun climax dermate groot is in gewichtloze toestand, dat tissues niet werken. Kosmonaut Yuri Volkov wordt aangehaald: “Het is intens en het gaat hard! We hebben het over snelheden van makkelijk twintig meter per seconde. Dat is dermate heftig, dat er altijd micro-druppeltjes sperma vrijkomen, als je het in een tissue doet. De ‘escape velocity’ is gewoon te hoog. De druppeltjes micro-ejaculaat bewegen eenparig met grote snelheid door de leefruimte, en kunnen in fijngevoelige apparatuur terecht kunnen komen.” Uit de gelekte NASA-papieren blijkt dat het zogenaamde micro-ejaculaat minstens vijf keer heeft geleid tot een crisissituatie in het ISS, in de afgelopen jaren.

Zoals gedragen door astronauten
Een astronautenonderbroek

Eiwit

Het rapport meldt voorts: “Onze astronauten hebben letterlijk alles geprobeerd. De enige eenvoudige, afdoende oplossing is de erecte penis tijdens de daad te richten op de mond, het ejaculaat met enige behandigheid opvangen en snel alles doorslikken. Sinds enige jaren worden astronauten tijdens de opleiding op aarde getraind in deze techniek.

Volgens NASA heeft deze techniek als bijkomend voordeel, dat er geen eiwit verloren gaat. “Elke gram voeding moet met raketten naar het ISS gebracht worden. Op op een verblijf van een half jaar, scheelt dit al gauw enkele duizenden dollars aan startgewicht.” aldus het rapport.

Dokter André Kuipers wilde Tijm Magazine met liefde wat meer vertellen over de dagdagelijkse gang van zaken in het ISS, maar hij het horen van de term “micro-ejaculaat” verbrak hij de verbinding en was verder onbereikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *