Turkse president mogelijk toch geitenneuker

Turkse president mogelijk toch geitenneuker

In tegenstelling tot eerdere berichten lijken er steeds meer aanwijzingen te zijn dat Erdogan wel degelijk een geitenneuker is. Nadat eerder al vast kwam te staan dat Erdogans vrouw Emine geboren is in het jaar van de geit, werd vanmorgen bErdogangoatijgaande foto anoniem bezorgd op de TIJM-redactie. Omdat ook satirische uitingen met bewijs gestaafd dienen te worden, hebben we de authenticiteit van de foto laten onderzoeken door forensische en biologische experts.

Inmiddels hebben we na zorgvuldig onderzoek door een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in forensisch foto-onderzoek vastgesteld dat de foto authentiek en niet gemanipuleerd is. De Turkse ambassade, geconfronteerd met dit beeld, reageerde: “Dit verandert niets aan ons eerdere standpunt. Het is duidelijk dat op de foto een Erdoganneuker te zien is, en dus geen geitenneuker. En al helemaal geen Erdogan die een geitenneuker zou zijn.”

Geitenneukertje
TIJM legde de foto daarom ook voor aan bioloog Freek Vonk, die de lezing van Ankara wel kon begrijpen, maar niet zo ver wilde gaan om hieruit af te leiden dat Erdogan geen geitenneuker is.

Een duidelijkere reactie ontvingen we van collega-bioloog Midas Dekkers: “Ja hoor, da’s een typische geitenneuker. Het is een beetje semantiek, maar in het Nederlands maken we een raar onderscheid tussen neuken en geneukt worden. Dieren doen dat helemaal niet! Kijk, als een Engelsman dit plaatje zou zien, zou ie zeggen dat de geit ‘the fucker’ is, en Erdogan ‘the fuckee’. Maar goed, dat kennen wij dus niet. In Turkije ook niet, trouwens. Misschien kun je het nog het beste zo zeggen: Erdogan is het neukertje van die geit. Een geitenneukertje, dus.”

11 gedachten over “

Turkse president mogelijk toch geitenneuker

  1. JA IK LAS VAN ZIJN NIEUWE ILLEGAAL GEBOUWDE PALEIS 94000 VIERKANTE METER.ZOU HIJ DAAR WEL PLAATS HEBBEN VOOR EEN PAAR GEITJES ?

 1. Ik ben van mening dat hier geen sprake is van geitenneukerij aangezien zo op het eerste oog Erdo zich nederig laat nemen, wat binnen de Islam toegestaan is en zelfs wordt aangemoedigd. Aldus is het niet de geit die zich nemen.
  Híer is slechts van een onschuldige moslim traditie.

 2. Wat denk je wat al die soldaten vroeger deden? Zo legden deze lui, voornamelijk kruisvaarders maar ook Ottomaanse strijders, vele honderden kilometers af om te gaan strijden. Tijdens de tussenstops moesten ze het met paarden doen, want vrouwen mochten niet mee, en elkaars konten neuken was uit den boze vanwege hun religies.

 3. Soms kan satire te ver gaan!
  Of hier normen worden overtreden?
  Een europese rechter zou zich daarover moeten buigen,diep buigen, gezien dat dit toch weleen diepgaande kwestie lijkt.
  Vooralsnog: eerst klacht, geen klacht, geen case.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *