Rectificatie artikel ‘Ivo Niehe; 30 jaar dood maar zijn nalatenschap is springlevend’

RECTIFICATIE

Helaas is in het artikel “Ivo Niehe; 30 jaar dood maar zijn nalatenschap is springlevend” van 30 mei een storende fout geslopen. Waar in het betreffende artikel “Ivo Niehe” stond had “Willem Ruis” moeten staan. Een oplettende lezer wees ons er op dat Ivo Niehe helemaal niet dood is, maar vandaag (31 mei) zelfs zijn zeventigste verjaardag viert. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. Ook verontschuldigen wij ons tegenover de heer Niehe. Sorry Ivo, en gefeliciteerd met je verjaardag, een mooie leeftijd! Wij onderzoeken nog hoe deze fout is kunnen gebeuren, maar naar alle waarschijnlijkheid is TIJM Magazine het slachtoffer geworden van een hacker.

We danken de heer H. Krol voor zijn oplettendheid. Hij schreef op Facebook: “Uhh… TIJMmagazine, volgens mij klopt jullie artikel niet. Ivo Niehe is niet dood. Hij is springlevend en we mogen hem morgen zelfs feliciteren met zijn verjaardag.”

Helaas was het artikel toen al een eigen leven gaan leiden. Verschillende mensen reageerde geschokt op het nieuws dat Niehe al dertig jaar dood bleek te zijn.

Jon van Eerd: “Wat een schok! Ivo Niehe is niet meer.

Jan de Hoop: “Hoewel ik Ivo niet persoonlijk kende, toch aangedaan door dit heftige nieuws. Rust zacht Ivo!

Guido Weijers: “Ok jongens, Ik ga even heel hard Charles Aznavour likken, vraag maar aan je ouders waarom #Ivo #Niehe #Neehè #held

Ron Boszhard: “Blij dat ik dit nog mee mag maken. Eindelijk is die zelfvoldane zak uitgepijpt. #niehe

3 gedachten over “Rectificatie artikel ‘Ivo Niehe; 30 jaar dood maar zijn nalatenschap is springlevend’”

  1. Ik was al gewend tijdens het zappen talloze herhalingen van de tv-show te zien voorbijkomen, maar nu blijkt toch niet te zijn overleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *