-ADVERTORIAL- Photoshopcursus in Kudelstaart

In activiteitencentrum ’t Trefpunt in Kudelstaart zal volgende week een beginnerscursus Photoshop worden gegeven. De cursus is vrij toegankelijk voor alle Kudelstaarten… Kudelstaartjes… inwoners van Kudelstaart op vertoon van een bibliotheekpas van Bibliotheek Amstelland.

Grondbeginselen

De deelnemers worden door een ervaren photoshopper ingeleid in de grondbeginselen van het softwarepakket van Adobe. Zo maken zij kennis met het onderdeel ‘Layers’, waarin wordt uitgelegd dat een goede photoshop een zekere gelaagdheid kent. In het hoofdstuk ‘Historie’ krijgen de deelnemers meer te horen over de geschiedenis van de slavernij, de Ku Klux Klan en racisme in brede zin, omdat ook voor photoshoppers enige algemene ontwikkeling nooit weg is. Ten slotte leren de cursisten om ‘Slimme filters’ niet af te doen als ‘elitaire policorgutmenschfilters’, maar juist gebruik te maken van alle aanwezige intelligentie.

Cursus voor gevorderden

Deelnemers die na de beginnerscursus de smaak te pakken hebben en ook de cursus voor gevorderden willen volgen, zullen moeten verhuizen.

Over de auteur:

Gyurka Jansen en Jeroen Weghs

Gepubliceerd door

Gyurka Jansen en Jeroen Weghs

Gyurka Jansen en Jeroen Weghs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *