BN’ers reageren verdrietig op overlijden Henk Krol

Op sociale media wordt door BN’ers geschokt gereageerd op het overlijden van Henk Krol.

“RIP Henk Krol, schat van een man en gewaardeerd politicus. 65 jaar, veel te jong. Heel veel sterkte en kracht voor zijn familie”, laat Jochem van Gelder weten op Twitter.

Ook royaltydeskundige Marc van der Linden gaat de 50PLUS voorman missen. “Het overlijden van Henk Krol vind ik erg verdrietig. Goed politicus en goed mens. Ik zal hem erg missen”, schrijft hij op Twitter.

Zanger Danny de Munk leeft mee met de familie, twittert hij. “RIP Henk Veel te jong …. Lieve man … Heel veel sterkte voor familie …”

‘Sterkte aan de nabestaanden’

Nick & Simon laten weten dat er een groot gat valt in de Nederlandse politiek. “Ach jee.. Henk Krol is overleden. De wereld heeft een hele lieve man minder… Sterkte aan de nabestaanden..”, aldus het duo op social media.

Ook Rob de Nijs staat stil bij zijn dood. “Erg geschrokken van het overlijden van Henk Krol. Ik vond hem één van de aardigste mensen in de showbizz.”

Frans Bauer deelt zijn verdriet ook met zijn volgers. “Veel te jong Henk Krol. Rust zacht sterkte voor de familie.”

Jeroen Krabbé laat telefonisch weten: “Het is de laatste tijd continu raak. De wereld in het algemeen en ik in het bijzonder verliezen in rap tempo markante vrienden. Henk en ik hadden iets heel bijzonders, vooral op verjaardagen. Ik wens zijn familie en heel Nederland persoonlijk heel veel sterkte, en dat ga ik ook letterlijk doen.”

Gerard Joling is ook verdrietig. “Vanmorgen is mijn zeer gewaardeerde zeg maar toch wel soort van collega Henk Krol overleden. Hierbij wil ik de familieleden heel veel sterke toewensen. P.s.: mijn nieuwe cd ligt rond Kerst in de winkel.”, twittert hij.

Martin Brozius merkt op dat het moment van overlijden extra tragisch is: “Vreselijk nieuws over het heen gaan van Henk Krol. En dat op zijn verjaardag.”

Eerste reactie uit de politiek

Niet alleen in de entertainmentindustrie is het gemis groot. Ook uit politiek Den Haag verschijnen de eerste verslagen reacties.

“Ik heb met Krol in verhouding tot de andere Kamerleden een goede band. Ik ken hem beter dan de andere collega’s, want we hebben op dezelfde middelbare school gezeten: het St. Thomascollege in Venlo. We hadden dezelfde leraren Frans en Duits. Dat schept een band. Voor mij was er bij hem altijd een opening”, aldus Geert Wilders.

Over de auteur: Dagmar Galama

Dagmar Galama (1971) heeft het eigenlijk niet zo op die zogenaamd puntige mini-bio's van één regel

Gepubliceerd door

Dagmar Galama

Dagmar Galama (1971) heeft het eigenlijk niet zo op die zogenaamd puntige mini-bio's van één regel

4 gedachten over “

BN’ers reageren verdrietig op overlijden Henk Krol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *