Omleggen Peter R. de Vries doet op zwarte markt 1 #pauw

Het liquideren van een misdaadverslaggever kost op de zwarte markt slechts 2.500 euro. De uiterst gevoelige gegevens werden al in januari van dit jaar door een ambtenaar van de gemeente Urk doorgespeeld naar een onrechtmatige ontvanger. In plaats van de toezichthouder op liquidaties, het semi-overheidsorgaan Holleeder, is getracht de ontvanger te overreden de gegevens te verwijderen.

Die ging niet op de verzoeken in, en waarschuwde het College Bescherming Persoonsgegevens. Uit de gegevens, waarvan een deel in handen is van TIJM Magazine komen nog meer gevoelige details naar voren.

Zeker 1900 gedupeerden

Het omleggen van Peter R. de Vries komt volgens de eerder gestuurde gegevens neer op een kostprijs van 1x bij Pauw aanschuiven. Dat is exclusief de bruikleen van een Audi RS. De kosten komen hiermee al boven de Fortuyn norm uit, maar uit de nu bekende cijfers blijkt dat het nog gortiger kan.

Voor het liquideren van een spreker die ook daadwerkelijk standpunten inbrengt geldt bijvoorbeeld al een minimumtarief van een tweemalig optreden in #DWDD. Zeker 1900 gedupeerde bekende Nederlanders die in de bestanden voor blijken te komen kunnen de komende weken een brief verwachten, met excuses voor het datalek.

In de nasleep van het lek worden gastoptredens van ondermeer Sywert van L. en Alexander K. opnieuw onder de loep genomen.

image (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *