Medianieuwtjes: BNN komt met Je Zal Het Maar Neuken

JZHMN2
Hilversum – Na Je Zal Het Maar Zijn en Je Zal Het Maar Hebben komt BNN vanaf aankomend voorjaar ook met Je Zal Het Maar Neuken. Dit heeft de omroep maandag bekend gemaakt. De presentatie zal op zich genomen worden door Tim Hofman (Spuiten en Slikken en Je Zal Het Maar Hebben, red.)

Tim gaat op pad met jonge mensen die een relatie hebben met opmerkelijk onaantrekkelijke partners, om te zien hoe zij leven. De één heeft al jaren een relatie, bij de ander staat de relatie nog in de kinderschoenen, maar altijd overeenkomend is de onaantrekkelijkheid van hun partners. Denk aan een vriendin met een buikje en een praktisch kapsel, een vriend die werkt in de ICT of een partner met een uiterlijk dat bijzonder veel weg heeft van Tijs van den Brink: je zal het maar neuken!

Ondanks hun bijzonder onaantrekkelijke partners halen de kandidaten het onderste uit de kan, staan ze positief in het leven en kijken naar de dingen die ze nog wél kunnen. Tevens vertellen zij wat hen drijft om toch met hun partners geslachtsgemeenschap te hebben. Tim duikt hun leven in en ervaart zelf met het nodige kunst- en vliegwerk hoe het is om een relatie én seks te hebben.

Wat kut voor je
“Dit programma maken is één van de meest bijzondere dingen uit mijn korte loopbaan so far“, aldus Hofman in een reactie. De presentator is blij met zijn nieuwe programma. “Het gekke -en mooie- is dat we een programma maken over mensen waarvan je gelijk zou kunnen zeggen: wat kut voor je, die onooglijke partner. En soms is dat ook zo, maar ik zweer je dat ik vaak vrolijker thuis kom dan dat ik naar de draaidag toe ga. En niet omdat ik standaard chagrijnig ben, dat komt door de levenslust van alle kandidaten. Ze staan vrijwel allemaal met twee benen vol in het leven ook als ze het bijna dagelijks moeten doen met mensen die lelijker zijn dan je je ooit voor kon stellen. Mooi is dat.”

In de eerste aflevering ontmoet Tim onder andere Tony. Zijn vriendin draagt sleephakken.

Je Zal Het Maar Neuken is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks te zien om 21.20 uur bij BNN op NPO 3.

Over de auteur: Peet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *