Geert Wilders zegt af voor verkiezingen

9 MAART 2017

DEN HAAG – PVV-leider Wilders zegt de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart af. Wilders is boos dat de kiezer hem in de steek laat. De verkiezingen zouden aanvankelijk gaan tussen de VVD van Mark Rutte en de PVV van Wilders. Nu krap een week voor de stembusgang de tweestrijd uitblijft en ook andere partijen volgens diverse peilingen nog een kans maken, ziet de PVV af van deelname. Via Twitter schrijft de politicus: Bye Bye boze, blanke man.

“Kiezer de boom in”

Wilders noemde het vandaag walgelijk dat ook andere partijen bij de campagne worden betrokken. Hij noemt de kiezer “ongelooflijk laaghartig tuig”. Vervolgens vroeg een NOS-verslaggever of hij nog mee zou doen aan de verkiezingen. Het antwoord van Wilders op Twitter was: “De kiezer kan de boom in”.

Geert Wilders doet nu alleen nog mee aan verkiezingen die hij leuk vindt, zoals de verkiezingen Best Geklede Man van 2017 en de Israëlische parlementsverkiezingen van 2019. De verkiezingen die de Tweede Kamer wilde houden gaan vooralsnog door.

Over de auteur: Ruben L. Oppenheimer

Ruben L. Oppenheimer (Maastricht 1975, 21,5 centimeter) was altijd al een man van weinig woorden.

Gepubliceerd door

Ruben L. Oppenheimer

Ruben L. Oppenheimer (Maastricht 1975, 21,5 centimeter) was altijd al een man van weinig woorden.

6 gedachten over “Geert Wilders zegt af voor verkiezingen”

    1. Nee hoor, beste Daan Karel, is geen broertje maar broer, ouder dus, en die leeft nog zoals we hebben kunnen lezen en zien.

  1. Tja Ruben, de wens is de vader van de gedachte….satire kan leuk zijn, deze niet, vind ik (mag toch wel, hoop ik). Ben benieuwd naar je gedachte nà 15 maart.

    1. “fascistisch demagoog”….tja, bij gebrek aan argumenten, hoor ik dit soort holle (linkse) kretologie constant; demagogisch en demoniserend gezwam. Verdiep u eens in de echte aard van fascisme, en gebruik deze terminologie niet als u er de betekenis niet van kent, lijkt me zeer nuttig om een zuivere discussie en beeldvorming te bewerkstelligen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *