Foto’s: de hoogtepunten van de documentaire van Frenk van der Linden over Aboutaleb

Heeft u de prachtige documentaire van Frénk van der Linden, naar een idee van Frénk van der Linden, in samenwerking met Frénk van der Linden over burgemeester Aboutaleb in gesprek met Frénk van der Linden gezien? Geen punt! Hieronder de hoogtepunten. De hele documentaire ziet u hier.

frenk1

frenk2

frenk3

frenk4

frenk5

frenk6

frenk7

frenk8

frenk9

frenk10

frenk11

frenk12

frenk13

frenk14

frenk15

frenk16

frenk17

frenk18

frenk19

frenk20

frenk21

frenk22

frenk23

frenk24

frenk25

frenk26

frenk27

frenk28

8 gedachten over “Foto’s: de hoogtepunten van de documentaire van Frenk van der Linden over Aboutaleb”

 1. Als je de boeiende documentaire niet gezien zou hebben, zou je aan de hand van de foto’s kunnen denken dat die over Frenk van der Linden ging. Met hier maar 1 foto van Aboutaleb komt die er maar bekaaid van af…

 2. Dank! Heb de slappe lach gekregen en al mijn boosheid om dit egodocument van Frenk (jeetje, krijg ik dat accent er niet op) smolt weg…

 3. Ik vond het schokkend dat hij zijn eigen kinderen dwingt enkel een relatie te mogen hebben met een moslim of moslima. Dan ben je burgemeester van een van de grootste steden maar in je hart heb je dit land niet geaccepteerd. Voor mij is hij door de mand gevallen! Jammer maar waar.

  1. Vreemd dat dit jou zo steekt. Nederland zit stampvol vaders die voor hun dochters geen mannen willen met of zonder geloof X, Y of Z. Burgemeesters vormen daar geen uitzondering op.

   Hoeveel ‘Hollandsche’ burgervaders zouden het bijvoorbeeld wel prima-prima vinden als hun lieve dochter thuiskwam met een bebaarde moslim? En hoeveel burgervaders (en -moeders, he) van christelijken huize wensen er niet een christelijke partner voor hun christelijk opgevoede zoon of dochter?

   Gewetensvragen: vind je hun bekrompenheid dan even ‘schokkend’? Dragen zij de welbekende ‘Nederlandsche’ tolerantie dan wél in hun hart? Vallen ze voor jou dan evenzeer door de mand?

   Welnee. En Aboutaleb past prima in die Hollandsche contreien.

   Aboutaleb heeft er tenminste altijd bij gezegd dat, mocht zijn voorkeur geen gehoor vinden en zijn dochters een niet-moslim verkiezen, hij daar dan voluit achter gaat staan. Dat is meer dan ik van menig streng-christelijke burgervader ooit gehoord heb.

   En over zulke streng-christelijke burgervaders heb ik mensen als jij nooit zo horen klagen. Waarom bij A. dan ineens wel?

   Overigens ook uit christelijke bron (Spreuken 20:10): “Twee gewichten om te wegen, twee maten om te meten: beide zijn de HEER een gruwel”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *