Turkije levert bewijs: Erdogan geen geitenneuker

Turkije levert bewijs: Erdogan geen geitenneuker

President Erdogan is géén geitenneuker. Dat schrijft het Turkse Ministerie van Informatie in een officieel perscommuniqué. Als bewijs levert het ministerie een foto van een ontklede president Erdogan bij enkele geiten. “Zoals duidelijk te zien is op de foto’s, is de grootste en wijste president van het machtige Turkse volk niet in opgewonden staat bij het zien van de geiten. Als dat geen bewijs is dat president Recep Tayyip Erdoğan géén geitenneuker is, dan weten wij het ook niet meer,” aldus het Ministerie van Informatie.

De Turken voelden zich genoodzaakt tot het perscommuniué na berichten van Duitse satirici dat Erdogan een geitenneuker zou zijn. “Satirici of niet, ze moeten zich wel aan de feiten houden,” aldus de Turken. Journalisten die ‘door het Ministerie van Informatie ontkrachte geruchten’ verspreiden lopen in Turkije de kans om zonder tussenkomst van een rechter veroordeeld te worden voor lange celstraffen.

Nader tot U
Meer informatie wilde het Ministerie van Informatie niet geven. Wel verwezen ze naar een passage uit het boek ‘Nader tot U’ van de Turkse president Erdogan. Zie de passage hieronder:

En Allah Zelf zou bij mij langs komen in de gedaante van een éénjarige, ayranwitte Geit en voor de deur staan en aanbellen en zeggen: ‘Tayyip, dat boek van je – weet je dat Ik bij sommige stukken gehuild heb?’
‘Mijn Heer en mijn God! Geloofd weze Uw Naam tot in alle Eeuwigheid! Ik houd zo verschrikkelijk veel van U,’ zou ik proberen te zeggen, maar halverwege zou ik al in janken uitbarsten, en Hem beginnen te kussen en naar binnen trekken, en na een geweldige klauterpartij om de trap naar het slaapkamertje op te komen, zou ik Hem drie keer achter elkaar langdurig in Zijn Geheime Opening bezitten…

(Recep Tayyip Erdoğan , Nader tot U, 112-113)

image

3 gedachten over “

Turkije levert bewijs: Erdogan geen geitenneuker

  1. Vergelijk dat boek van Karel Reve, die deed vroeger hetzelfde met God in de gedaante van een ezel in zijn boek (was dat niet ,,Nader tot U”?)
    Heeft Tayip dat ook gelezen, een frappante overeenkomst
    tussen een Islamitische en RK schrijver !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *