AMBER ALERT: 59-jarige Peter R. al weken vermist

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: waar is Peter R. de Vries? De 59-jarige De Vries is al weken niet meer gesignaleerd, ondanks prangende maatschappelijke discussies die wel een uitgesproken mening kunnen gebruiken. De samenwerkende publieke omroepen schalen het Peter R. De Vries-niveau op van “substantieel” naar “best wel nogal relevant”.

De Vries werd op 23 september jongstleden voor het laatst gezien in de studio van het VARA-programma Pauw. Sindsdien is hij spoorloos. Politie en hulpdiensten komen graag in contact met iedereen die informatie heeft die kan leiden naar het huidige verblijfadres van de heer De Vries en vraagt eenieder om naar hem uit te kijken. De 59-jarige De Vries is te herkennen aan zijn nasale stemgeluid, zelfingenomen blik en een opvallend lege plek op zijn gezicht waar ooit een snor moet hebben gezeten.

AIVD luidt noodklok
De AIVD laat weten de ontstane situatie niet goed te kunnen monitoren. De geheime dienst kampt met te weinig mankracht om Peter R. de Vries 24 uur per dag, zeven dagen in de week in de gaten te kunnen houden. “Er zijn tien tot twintig AIVD’ers nodig om alle zenders in de gaten te houden en die capaciteit hebben wij momenteel niet”, aldus een voorlichter. Verantwoordelijk minister Plasterk kon niet reageren

Noodtoestand
Jan Mulder heeft de noodtoestand uitgeroepen. Hij deed dit door met wilde armgebaren zijn ergernis te uiten.

4 gedachten over “AMBER ALERT: 59-jarige Peter R. al weken vermist”

  1. Het schijnt dat Peter R, op Aruba verblijft. Het gerucht gaat dat hij hier verblijft om de vele duizenden euro’s, vergaard door zijn zinloze aanwezigheid in praatprogramma’s, veilig te stellen!

    1. Zo blijft er geen zender over. Hij duikt overal op, snabbel hier snabbel daar. Van Boulevard rtl tot Pauw ( ik dacht dat Pauw een serieus programma was) Volgende week schijnt het zo te zijn dat ie meedoet aan Rob’s grote tuinverbouwing. Ik kijk er niet van op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *