Gezin geeft Turkse all-inclusive polsbandjes terug vanwege ‘dictatoriaal wanbeleid’

polsbandjesKORT NIEUWS – Een Tilburgs gezin geeft de polsbandjes van hun Turkse all-inclusive resort terug. Het gezin protesteert tegen het “dictatoriale wanbeleid” van president Erdogan, schrijft vader Jos van Seumeren in een opiniestuk in NRC Handelsblad. Het gezin Van Seumeren boekte in 2015 de vakentie in Turkije, vanwege “het lekkere klimaat, de prijzen en de vriendelijke mensen.

Nu zeggen de Van Seumerens dat ze er destijds naast zaten. “Turkije heeft zich niet in de richting van Europa ontwikkeld, maar sinds 2015 juist van de EU af.”

Bron: NOS Teletekst

3 gedachten over “Gezin geeft Turkse all-inclusive polsbandjes terug vanwege ‘dictatoriaal wanbeleid’”

 1. Zoalng de Turkse regering niet in het reine kan komen met zichzelf inzake de Armeense Genocide, zullen ze nooit de weg vrij maken voor de Turkse bevolking om bij de EU te horen.

  Misschien moeten wij ook maar accepteren dat zij meer bij “hen’ horen en niet bij “ons”.

  1. İk denk dat westerse landen met “reiniging” bij zichzelf moeten beginnen; bijv. Nederland: Suriname, Antillen, Shri-Lanka, Indonesia; Groot Britanie: tja… overaal in de wereld genocide gepleegd, te veel om te noemen; Frankrijk: het zelfde verhaal, overaal en sowieso in de helft van Afrikaanse continent; België heeft verkozen congolese minister Patrice Lumumba in de jaren 60 vorige euuw vermoord; Verenigde Staten: ooooj… van twee atombommen en miljoenen uitvermorde indianen, tot de oorlogen van nu Irak, Syrië, Afganistan… enz enz enz

   1. Dat hebben ze grotendeels ook gedaan of zijn ze nog vol mee bezig. Op de basisschool leren we over het aanrecht dat anderen is aangedaan door het kolonialisme. We hebben geleerd hoe verschrikkelijk de slavenhandel was.

    Maar krijgen kinderen in Turkije een objectieve opvoeding? Of worden ze gebrainwashed met faschistische en islamitische haat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *